Over ons

No Limits is een sfeervolle kapsalon waar kwaliteit, service en de klant altijd voorop staat. Wij zijn een jong team bestaand uit twee kapsters. In het kappersvak staat veranderingen van trends en nieuwe technieken centraal.

Cursussen en shows bezoeken wij regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op het kappersgebied. Wij hebben er voor gekozen om ons te specialiseren. 

Wi  gespecialiseerd in het knippen van krullen op de Curlsys techniek. Daarbij knippen wij elke bundel (krul) apart. Zo kunnen we de krul meer activeren of juist meer bundelen waardoor de krullen rustiger worden.

Bij het kopje specialisatie kunt u kijken voor meer informatie over de technieken.

De kappers

Sharon Vis

Haarstyliste / curlsys

Sharon Vis

Haarstyliste / curlsys

Ik ben Sharon 20 jaar en kom uit Hoogkarpsel. In 2015 ben ik gestart met de kappersopleiding op het ROC in Heerhugowaard, daar heb ik gekozen voor een BBL opleiding.

Dat houdt in dat ik 1 dag naar school ging en 3 dagen stage liep om ervaring op te doen, bij No Limits kreeg ik die mogelijkheid.In april van 2018 heb ik mijn diploma mogen behalen en als kers op de taart kreeg ik de mogelijkheid om op mijn leer/werkplek te blijven werken.

Eind dat jaar ben ik mij gaan specialiseren in de Curlsys kniptechniek.In de toekomst zou ik mijzelf graag willen blijven ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen.

Rosan Geerlings

Haarstyliste / curlsys / eigenaresse

Rosan Geerlings

Haarstyliste / curlsys / eigenaresse

Tijdens de kappersopleiding heb ik veel ervaring opgedaan bij mijn werkplek door te ervaren hoe alles werkt in een kapsalon. Na 7 jaar ervaring op te hebben gedaan bij meerdere werkplekken heb ik de stap genomen om mijn eigen kapsalon te openen in het centrum van Hoorn, dat doe ik nog met veel plezier.

Het is het voor mij nieuw om een team te begeleiden, te helpen en van elkaar te leren. Ik vind het erg leuk om de hele dag door creatief bezig te zijn en contact met de klanten te hebben.

We zijn open op

Maandag 9:00 tot 18:00

Dinsdag Gesloten

Woensdag 9:00 tot 18:00

Donderdag 9:00 tot 21:00

Vrijdag 9:00 tot 18:00

Zaterdag 9:00 tot 14:00