Krullen met Curlsy's

Onthul Levendige Krullen met Curlsy's: Een revolutie in Kapseltechniek!

 

Laat je krullen stralen met de grensverleggende krulkniptechniek van Brian McLean. Curlsys activeert jouw natuurlijke krullen, zodat elke lok perfect valt.

 

Onze salon is pionier in deze gespecialiseerde aanpak. Sinds 2015 hebben we intensieve trainingen gevolgd onder leiding van Brian McLean en passen we deze techniek met groot succes toe. Curlsys, ontwikkeld door Brian McClean, is dé oplossing voor golvend of krullend haar.

 

Wat maakt deze techniek zo speciaal?

In tegenstelling tot conventioneel knippen, waarbij haar recht wordt afgeknipt, omarmt Curlsys de natuurlijke bundels door een curve te knippen die perfect samenvloeit met de natuurlijke krulrichting. Het resultaat? Lichter, voller haar bij de wortels en prachtige, pluisvrije punten. Deze methode tilt elke bundel haar apart op, waardoor het haar volume krijgt en pluis tot het verleden behoort. De unieke kniptechniek, zowel links- als rechtshandig uitgevoerd met speciaal ontworpen scharen, versterkt de natuurlijke val van het haar.

 

Curlsys® werkt niet alleen voor krullend haar, maar is ook geschikt voor steil, fijn of weerbarstig haar. Het geeft volume aan fijn haar en maakt dik haar lichter. Bij ons gaat het om het benadrukken van de natuurlijke val van het haar, waardoor het er mooier en beter uit zal zien.

De Barbierhoek

Stap binnen in onze Oase voor Mannen: De Barbierhoek van Verfijning en Stijl!

 

Neem vooral een kijkje in onze speciale barberhoek, waar vakmanschap en toewijding samenkomen voor de perfecte herencut. Onze hairstylisten zijn ervaren in hun ambacht en staan klaar om je een stijlvolle, professionele ervaring te bieden.

 

Of je nu kiest voor een moderne, trendy look of liever trouw blijft aan de klassieke stijl, onze hairstylisten hebben de vaardigheden om elke gewenste coupe tot in de puntjes uit te voeren. Van het verzorgen van je baard tot het nauwkeurig knippen van je haar, we nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en een look te creëren die perfect bij je past. In onze relaxte omgeving kun je achterover leunen terwijl onze barbiers hun magie uitvoeren.

 

Kom langs in onze mannenhoek en ervaar de zorgvuldige aandacht voor detail en de vakkundigheid van onze hairstylisten. Hier draait alles om jouw perfecte look en een gevoel van verfijning en verzorging, zodat je altijd op je best voor de dag komt.